จะเกิดอะไรขึ้น ถ้าคุณหาเงินได้เท่าเงินเดือน

  • 61

จะเกิดอะไรขึ้น ถ้าคุณหาเงินได้เท่าเงินเดือน


จะเกิดอะไรขึ้น ถ้าคุณสามารถหาเงินได้จากการเป็นนายตัวเองเท่ากับเงินเดือนที่คุณได้รับ? โดยไม่ต้องเข้าออฟฟิต ไม่ต้องเจอรถติดตอนเช้าและเย็น ไม่ต้องกังวลเรื่องการนอนหลับพักผ่อน หรือกังวลฝนจะตกจนทำให้กลับบ้านช้าหรือเปล่า
100% ของคนที่อยากเป็นนายตัวเองแต่ไม่กล้าเป็น คือเรื่องเงิน…!!! เงินตัวเดียวที่ขวางกั้นระหว่างอิสระกับรายได้ของคุณ ใช่ ถ้าคุณเรียนรู้วิธีหาเงินให้เท่ากับเงินเดือนคุณโดยไม่ต้องใช้เวลา 10 ชั่วโมงต่อวัน ไม่ต้องทำงานวันละ 9 ชั่วโมง ผมว่า 100 ละ 90 คุณกระโดดออกจากงานประจำแน่ ยิ่งถ้าได้สองเท่าผมว่าคุณลาออกโดยไม่รอให้ถึงสิ้นเดือนแน่นอน…

ความจริงการเป็นนายตัวเองคุณไม่จำเป็นต้องมีเป้าหมายยิ่งใหญ่อะไรหรอกครับ ขอแค่คุณสามารถหาเงินได้เท่ากับหรือมากกว่าเงินเดือน คุณก็ชนะและพร้อมประหารการเป็นมนุษย์เงินเดือนแล้ว สมมุติถ้าคุณได้เงินเดือน 25,000 บาทต่อเดือน คุณคิดว่าด้วยความสามารถระดับคุณ จะหาเงินจากการเป็นนายตัวเองให้ได้ 300,000 บาทต่อปีได้หรือไม่? 365 วัน 300,000 บาท หรือเงินเดือน x 12 เดือน

ตรงนี้ใครเงินเดือนน้อยจะได้เปรียบอย่างหนึ่ง คือโจทย์สำหรับการเป็นนายตัวเองยิ่งต่ำ ถ้าคุณเงินเดือน 15,000 บาท คุณใช้เวลา 365 วันหาเงินให้ได้ 180,000 บาท คุณก็ชนะเกมส์การเป็นมนุษย์เงินเดือนได้แล้ว ผิดกับคนเงินเดือน 5 – 6 หมื่น ซึ่งเขาจะได้รับโจทย์ที่ยากกว่าคุณเยอะ เห็นข้อดีของการมีเงินเดือนน้อยมั้ย…?

แน่นอน ข้อดีของการเป็นนายตัวเอง คือคุณอาจจะสามารถหาเงินเท่ากับเงินเดือนทั้งปีได้ภายในครึ่งปี หรือ 3 เดือนก็ได้ แต่ในขณะเดียวกันคุณก็อาจจะล้มเหลวไม่เป็นท่า ในความคิดของผม ผมคิดว่าการหาเงินให้ได้เท่ากับเงินเดือน x 12 เดือน ด้วยเวลา 365 วัน ถ้าลงมือทำจริงจัง มันก็มีโอกาสประสบความสำเร็จมากกว่าล้มเหลว เพราะคุณมีเวลาตั้ง 365 วัน หรือ 8,760 ชม. เวลามากมายขนาดนี้มองยังไงผมก็ยังไม่เห็นโอกาสแพ้ ยกเว้นว่าคุณยกธงขาวด้วยตัวเองหรือขี้เกียจ

ถึงผมจะเขียนแล้วดูมันง่ายๆ แต่มนุษย์เงินเดือนส่วนใหญ่จะคิดถึงภาพความพ่ายแพ้ไว้ก่อน มนุษย์เงินเดือนเป็นอาชีพที่ผมจัดว่าใช้ชีวิตหนัก…!!! ดังนั้นพวกเขาจะเอาเงินในอนาคตไปสร้างหนี้เพื่อหาความสุขในสิ่งที่ตัวเองก็ไม่รู้ว่าจะมีไปทำไม ถ้าคุณไม่มีหนี้ การลาออกเป็นเรื่องง่ายมากๆ แต่ถ้ามีหนี้ อย่าว่าแต่ลาออกเลย แค่จะเอาเงินไปลงทุนเพื่อสร้างรายได้ทางที่ 2 ยังหวาดผวา ซ้ำร้ายบางคนเป็นหนี้แล้วยังก่อหนี้เพิ่ม อย่างนี้ก็ถือว่าโจทย์ที่ได้รับยากขึ้น

ไม่มีไอเดียเลย ทำยังไงดี

นี่คือปัญหาต่อมาของคนที่อยากลาออก คือไม่รู้จะเริ่มต้นยังไง บางคนรู้ตัวมา 5-6 ปีว่าไม่อยากเป็นลูกจ้างแล้ว แต่ก็ไม่รู้จะออกไปแล้วจะทำมาหากินอะไร…!?! เท่าที่ผมให้คำปรึกษาคนมาเป็นร้อยๆ คนส่วนใหญ่ยอมเปลี่ยนความคิด ยอมอ่านหนังสือ ยอมดู Youtube เพื่อพัฒนาชีวิต แต่ไม่ยอมเปลี่ยนไลฟ์สไตล์เพื่ออนาคตตัวเอง ทั้งๆที่การเปลี่ยนการกระทำนั่นแหละ สำคัญที่สุด

ถ้าคุณอยากมีไอเดียใหม่ๆ แต่ไม่ยอมเปลี่ยนแปลงการกระทำในแต่ละวัน เมื่อไหร่มันจะมีหละครับ จริงมั้ย…!!! ถ้าการใช้ชีวิตแบบที่คุณใช้อยู่มันดี ตอนนี้ชีวิตคุณน่าจะไปไกล แต่ถ้าไม่ ก็แสดงว่าชีวิตต้องมีอะไรบางอย่างที่คุณยังไม่ได้ลงมือทำแน่นอน

ดังนั้นหลังจากนี้เป็นต้นไป ผมแนะนำให้คุณลงทุนกับการหาไอเดียให้มากๆ ที่ไหนที่แหล่งรวมตัวของคนเป็นนายตัวเอง คุณโดดลงไปร่วมเลย ผมได้ไอเดียมากมายจากการฟังนายตัวเองคุยกันครับ ถ้าคุณไม่ขี้เกียจ คุณจะได้ไอเดียมากมายกลับมาเช่นกัน แนะนำให้เข้าอบรมสัมมนากับงานที่เกี่ยวกับการสร้างความร่ำรวย หรือการสร้างธุรกิจ
และต้องคำนึงถึง อายุปัจจุบันกับเวลาที่เหลือและ ผลลัพท์ที่จะได้ (สำหรับผมเลือกทำธุนกิจการตลาดเครือข่ายที่ใหญ่สุดในโลก ไม่บอกคงรู้นะครับ)

จุดบอดของการเรียนรู้

การเรียนรู้เป็นสิ่งดีครับ แต่ถ้ามากจนเกินไป มันจะกลายเป็นปัญหาทันที หรือที่เรียกว่าสิงห์สัมนา มีสัมนาที่ไหนไปมันทุกที่จนความรู้ท่วมหัวแต่ไม่ลงมือสักที สิ่งที่เหนือกว่าความรู้คือประสบการณ์ การเป็นนายตัวเองต้องใช้ความรู้ + ประสบการณ์เฉพาะตัวในการสร้างธุรกิจขึ้นมา บางคนรู้มากเกินไปจนกลายเป็นจะเริ่มต้นทำอะไรก็เห็นแต่ปัญหาในรูปแบบทฤษฏีเต็มไปหมด สุดท้ายก็ไม่ได้เริ่ม แถมยังคอยดับความฝันของคนอื่นเวลาเขามีเป้าหมายในชีวิตด้วย

คุณต้องยอมรับว่าการเป็นนายตัวเองนั้น ทุกคนโง่ในตอนเริ่มต้นกันหมด…!?! คุณกล้าเป็นคนโง่ให้คนอื่นดูถูกหรือเปล่า เราอยู่ในสังคมที่เสียงของคำดูถูกดังกว่ากำลังใจ คำดูถูกดูแคลนและเสียงหัวเราะจะไม่มีวันหายจนกว่าคุณจะประสบความสำเร็จ ถ้าคุณรวยและประสบความสำเร็จเมื่อไหร่ คนที่เคยหัวเราะคุณจะเงียบและหันไปหัวเราะคนอื่นแทน

การเรียนรู้จากคนอื่นมีข้อดีคือมันเป็นประสบการณ์ที่เขาผ่านร้อนผ่านหนาวมาให้เดินตาม แต่ข้อเสียของมันคือมันไม่ใช่ประสบการณ์ของคุณ…!!! คุณจะเป็นนายตัวเอง คุณต้องสร้างอนาคตเส้นนั้นด้วยประสบการณ์ของคนอื่น + ประสบการณ์ของคุณ + อย่าหาทางลัดโดยวิธีโลภจากข้อเสนอที่ล่อใจของคนชักชวน แต่จงเลียนแบบผู้ที่สำเร็จแล้วจริงๆ ยอมกระทั่งให้เขาเป็นโค้ชประจำตัว ถ้ามีใครใจดีกับคุณ

ความสำเร็จไม่ได้รอให้พร้อมก่อน

หลายคนรอความพร้อม แต่ในความเป็นจริงความพร้อมไม่เคยมีในโลก เพราะความสำเร็จไม่ได้รอให้พร้อม ลูกค้าผมหลายท่านเริ่มต้นธุรกิจทั้งๆที่มีไม่พร้อม บางท่านมีหนี้ก้อนโตแต่สู้สุดใจขาดดิ้นเพราะหลังชนฝา ผมได้บทเรียนมากมายจากคนที่ประสบความสำเร็จ เรื่องความฝันเป็นเรื่องที่ยิ่งทำได้เร็วเท่าไหร่ยิ่งดี และจากประสบการณ์ของผม ถ้าคุณทำจริงจัง 3 เดือน ถึง 1 ปี คุณน่าจะหลุดจากการเป็นมนุษย์ได้ด้วยเป้าหมาย 365 วัน = เงินเดือน x 12

ยังไม่ลอง อย่าพึ่งจินตนาการถึงความพ่ายแพ้ บางทีคุณอาจจะชนะก็ได้ ถึงเป็นมือปืนสมัครเล่น แต่หมดแม็กก็ต้องยิงถูกเป้าซัก 2 3 นัดบ้างหละ

อีกครั้ง ย้ำ เป้าหมาย 365 วัน = เงินเดือน x 12 คุณทำได้ จริงมั้ย…???

เรื่องของเรื่อง การเป็นนายตัวเองไม่ควรรอ…!!!

ลองเรียนรู้แล้วลงมือทำให้สุดๆดูก่อนแต่อย่านาน อย่างน้อย 3 เดือน ก็เริ่มจะรู้หน้ารู้หลังแล้วว่าเรามาถูกทางหรือไม่ ถ้าไม่ดีกลับไปจนใหม่ก็ได้ แล้วเริ่มตั้งหลักให้ดี เพราะชีวิตที่เหลือ สำคัญอยู่ที่การเลือก เลือกเครื่องมือผิด คุณจะเหนื่อยทั้งชาติ

ขอบคุณที่มา http://www.vittarot.com/2014/09/whathappenwhenyoumakemoneybyyourself-2/

ถูกใจกดปุ่มแชร์

61 Comments

Jordan 12 Gym Red 2018

11/05/2019 at 1:44 am

That said, Josh Jacobs looks like a fitting replacement for Marshawn Lynch, and Johnathan Abram sure can lay the wood.
Jordan 12 Gym Red 2018 http://www.jordan12gymred.us/

Yeezy 350

07/05/2019 at 8:13 pm

The 7th-grade student was repeatedly punched and kicked in her head in a fight that was captured on cell phone footage on April 18. On Sunday, she complained of headaches and fell unconscious.
Yeezy 350 http://www.yeezy-350.org.uk/

Nike Shoes

07/05/2019 at 6:03 pm

It was my choice, but I was forced to make it before I was ready. The day I signed the paperwork to go forward with the procedure to (hopefully) preserve my fertility, I was handed a stack of forms that I realized most people had weeks to consider—at home, in the safety of their own space, with their partner or family or friends by their side. Instead, I was being asked to answer huge questions in 10 minutes; six weeks of radiation treatment really couldn’t wait. Some questions were straightforward, but others were harder. They asked what I’d want to happen to my eggs if something were to happen to me. Donate them to science? Destroy them? Donate them to another woman? Any woman or someone specific?
Nike Shoes http://www.nikeshoes.us.org/

Vapor Max

06/05/2019 at 7:21 am

Sen. Elizabeth Warren impressed this week at a national gathering of women of color in Houston. Attendees of the She the People forum told both NBC News and CNN that Warren was the most impressive candidate at the event, which featured eight Democratic candidates.
Vapor Max http://www.nikevapormax.org.uk/

Injury Lawyer Bo Goffman

05/05/2019 at 9:45 pm

This is Very helpful advice within this article! It is the little changes that make the biggest changes. Thanks for sharing! Personal Injury Lawyer Far Rockaway Ny personal injury lawyer blog – http://fantasyspoken2.bravesites.com/entries/general/insights-into-key-details-in-new-york-personal-injury-law-firm

http://nyinjurylawyerblog.com/nyaccident-lawyer

truck accident lawyer newburgh ny

29/04/2019 at 8:06 pm

I want to to thank you for this excellent read!! I certainly loved every little bit of it. I have got you saved as a favorite to check out new stuff you postŠ personal injury lawyer ny personal injury lawyer blog – https://justpaste.it/3tg3x

http://nyinjurylawyerBlog.com/

togel hongkong

28/04/2019 at 6:59 pm

Hey there, You’ve done an incredible job. I will definitely digg it and personally recommend to my friends. I am confident they will be benefited from this website.

Jordan 12 Gym Red

27/04/2019 at 1:20 am

Other members include Ed Liddy, former CEO of Allstate, Lynn Good, CEO of Duke Energy, and Robert Bradway, CEO of Amgen.
Jordan 12 Gym Red http://www.redjordan12.us/

Yeezys

23/04/2019 at 12:54 am

According to CCTV Financial News, the reporter of the “Economic Half-hour” column found in the investigation of Weinan City, Baicheng City, Jilin Province, that there are falsifications in the renovation of rural dilapidated houses, and the local people are suffering.
Yeezys http://www.yeezys.me.uk/

Balenciaga UK

19/04/2019 at 1:48 pm

The European Commission said on Friday that Volkswagen, BMW and Daimler violated antitrust laws and jointly delayed the launch of two emission purification systems between 2006 and 2014. Margrethe Vestager, the EU’s top official in charge of competition, said in a statement that companies can work together to improve products, but can’t agree not to compete for quality.
Balenciaga UK http://www.balenciagauk.org.uk/

  

10/04/2019 at 12:47 am

Excellent web site you’ve got here.. It’s difficult to find good quality writing like yours nowadays. I honestly appreciate people like you! Take care!!

https://cheepingstack2.kinja.com/loan-modification-is-the-way-in-which-you-can-save-your-1833661594

Balenciaga

09/04/2019 at 6:45 am

vwedur,We have a team of experts who could get you the correct settings for Bellsouth net email login through which, you can easily configure your email account with MS Outlook.
Balenciaga http://www.balenciaga.me.uk/

Yeezy Boost 700

08/04/2019 at 7:19 am

ezgopv,If you are going for best contents like I do, just go to see this web page daily because it offers quality contents, thanks!
Yeezy Boost 700 http://www.yeezy700.org.uk/

Jordan 12 Gym Red 2018

02/04/2019 at 2:12 pm

rqeghctw,This website truly has alll of the information and facts I wanted about this subject and didn?t know who to ask.
Jordan 12 Gym Red 2018 http://www.jordan12gymred.us.com/

Salomon Shoes

31/03/2019 at 1:32 am

geelyvfcncx,Some really nice stuff on this website, I enjoy it.
Salomon Shoes http://www.salomons.me.uk/

Yeezy Shoes

30/03/2019 at 9:04 pm

shxmsa Yeezy 350,Some really nice stuff on this website, I enjoy it.
Yeezy Shoes http://www.yeezy-shoes.in.net/

Yeezy 350

30/03/2019 at 3:29 pm

ofhuvg,Are you searching for top class Escort service in Noida and want to enjoy with them, hire sexy girls from top Greater Noida escort service and enjoy full night.
Yeezy 350 http://www.yeezy350.org.uk/

Yeezy Boost 350 V2 Blue Tint

29/03/2019 at 10:18 pm

wptuuojpcb,Very informative useful, infect very precise and to the point. I’m a student a Business Education and surfing things on Google and found your website and found it very informative.
Yeezy Boost 350 V2 Blue Tint http://www.yeezybluetint.com/

Nike VaporMax Flyknit

29/03/2019 at 5:08 pm

pdpgcmbs,Very informative useful, infect very precise and to the point. I’m a student a Business Education and surfing things on Google and found your website and found it very informative.
Nike VaporMax Flyknit http://www.nikevapormaxflyknit.us/

Cheap Nike Shox Outlet

28/03/2019 at 3:17 pm

naldbimzzk,A fascinating discussion is definitely worth comment. I do think that you ought to publish more on this topic, it may not be a taboo dwwngowaxc,subject but generally folks don’t talk about such subjects. To the next! All the best!!
Cheap Nike Shox Outlet http://www.nikeshoxoutlet.us/

React Element 87

27/03/2019 at 5:02 pm

qbwrzrrp,We have a team of experts who could get you the correct settings for Bellsouth net email login through which, you can easily configure your email account with MS Outlook.
React Element 87 http://www.nikereactelement87.us.com/

Nike Store

26/03/2019 at 3:05 pm

mhsgeayghyn,Thanks for ones marvelous posting! I actually enjoyed reading it, you will be a great author.I will always bookmark your blog and will xrdrmpablhe,come back from now on. I want to encourage that you continue your great writing, have a nice afternoon!
Nike Store http://www.nikestores.us.com/

Yeezy 350

25/03/2019 at 6:17 pm

muuqkfyw,Quality blog, keep up the good work. You may check our website also!
Yeezy 350 http://www.yeezy350.us.com/

Nike Outlet store

24/03/2019 at 7:31 am

onekgc,A fascinating discussion is definitely worth comment. I do think that you ought to publish more on this topic, it may not be a taboo yopfzekoyod,subject but generally folks don’t talk about such subjects. To the next! All the best!!
Nike Outlet store http://www.nikefactoryoutletstoreonline.com/

NFL Jerseys Cheap

20/03/2019 at 4:36 pm

ilvenhzimag,Definitely believe that which you said. Your favourite justification appeared to be on the net the simplest thing to remember of.
NFL Jerseys Cheap http://www.cheapsportsnfljerseys.us/

Steelers Jerseys

17/03/2019 at 3:30 pm

oqflppzfk,Some really nice stuff on this website, I enjoy it.
Steelers Jerseys http://www.pittsburghsteelers-jerseys.us/

r b i sarkari naukri

02/03/2019 at 8:41 am

This is Very helpful advice within this post! It’s the little changes that make the largest changes. Thanks for sharing! Click http://kiwibox.com/frank5schw519/blog/entry/147560555/sensible-psu-job-plans-for-2012/

http://myblog1z.weebly.com/blog/public-sector-jobs-methods-simplified

camping equipment

01/03/2019 at 4:05 pm

I really enjoy the blog post.Thanks Again. Fantastic.

https://www.campingequipmentforsale.info/

Cleopatra Funicello

01/03/2019 at 5:23 am

I’ve been absent for some time, but now I remember why I used to love this website. Thanks , I¡¦ll try and check back more frequently. How frequently you update your website?

http://sarakarras.blogspot.com.es/2017/11/como-darle-placer-un-hombre.html

columbian women

24/02/2019 at 11:45 am

I value the post.Really looking forward to read more. Great.

https://mailorderbridesz.com/review-category/colombian-mail-order-brides/

Instagram Takipçi Satın Al

23/02/2019 at 2:07 pm

Instagram Takipçi Satın Al

https://crovu.co/instagram-takipci-satin-al/

judi online terpercaya

22/02/2019 at 11:44 pm

Thanks so much for the post.Thanks Again. Will read on…

http://173.199.153.187/

comprare cialis

22/02/2019 at 10:34 am

“I’ve been exploring for a bit for any high-quality articles or blog posts on this sort of area. Exploring in Yahoo I at last stumbled upon this web site. Reading this information So i’m happy to convey that I have a very good uncanny feeling I discovered just what I needed. I most certainly will make certain to don’t forget this web site and give it a glance regularly.”

http://prezzoinfarmacia.com/

govt jobs today 2018

20/02/2019 at 8:59 pm

I need to to thank you for this very good read!! I absolutely loved every bit of it. I have got you saved as a favorite to check out new things you post… Vacancies – http://bit.ly/2S8VwpW+

http://bit.ly/2XcSuoc+

govt jobs recent

20/02/2019 at 6:54 pm

I want to to thank you for this great read!! I absolutely enjoyed every bit of it. I have you bookmarked to look at new things you post… Vacancies – https://disqus.com/home/discussion/channel-new/the_positive_aspects_of_government_work_vacancies_gjv/

https://v.gd/T4uxhs

govt jobs app

20/02/2019 at 4:28 am

I quite like reading through an article that can make people think. Also, thank you for allowing me to comment! Gov jobs vacancies – http://bit.ly/2S8Tmql

http://preview.tinyurl.com/y3d4uzgd

tarot por teléfono

19/02/2019 at 11:05 pm

Im grateful for the blog.Thanks Again.

https://www.tarot-telefonico.net/

월드카지노 쿠폰

19/02/2019 at 6:50 pm

Your style is so unique in comparison to other people I have read stuff from. I appreciate you for posting when you’ve got the opportunity, Guess I will just bookmark this blog.

https://maktoob7.com/super77

더킹카지노 먹튀

17/02/2019 at 5:01 pm

I used to be able to find good info from your blog posts. http://drumputer.com/tinyurl/197687

https://mindhunter9.com/theking-casino

Hudsonville car dealership

16/02/2019 at 3:26 pm

Im thankful for the article.Much thanks again. Cool.

http://www.avcarsales.com/

click here

13/02/2019 at 11:53 am

Thanks a lot for the article post.Much thanks again. Fantastic.

https://goo.gl/maps/o68YbQ4NskA2

junk removal

11/02/2019 at 11:04 pm

Say, you got a nice blog.Really looking forward to read more. Much obliged.

http://www.furnitureexpertsjunkremoval.com/

www.mindhunter9.co.kr

31/01/2019 at 3:55 pm

Your writing style is really unique in comparison to other people I have read stuff from. I appreciate you for posting when you have the opportunity, Guess I will just bookmark this page.

https://www.mindhunter9.co.kr/

gamble define

29/01/2019 at 3:20 pm

Very good blog.Much thanks again. Fantastic.

http://livebettingel3.nanobits.org/some-professional-guidance-on-swift-programs-in

ALCOZEET

21/01/2019 at 2:38 pm

Very good blog post.Much thanks again. Will read on…

https://www.tanmatra.in/product-category/anti-diabetic-supplement

 

20/01/2019 at 1:34 am

I enjoy reading through an article that will make men and women think. Also, many thanks for allowing me to comment! psu jobs and vacancies – http://bit.do/psu-job-

http://www.employment-newspaper.com/psu-jobs/

Job Alert

17/01/2019 at 12:19 am

Definitely believe that which you stated. Your favorite justification appeared to be on the web the easiest thing to be aware of. I say to you, I definitely get irked while people consider worries that they just don’t know about. You managed to hit the nail upon the top as well as defined out the whole thing without having side-effects , people can take a signal. Will likely be back to get more. Thanks http://www.governmentjobsvacancies.com/sbi-recruitment-2016-for-2200-probationary-officers-po-jobs-04052016/

http://www.governmentjobsvacancies.com/free-alerts/orissa/opsc/

health website – health inputs

14/01/2019 at 11:49 pm

I used to be able to find good information from your blog articles. health tips for men http://www.healthinputs.com/how-make-homemade-ginger-oil/

http://www.healthinputs.com/15-health-benefits-of-eating-figs-fruit/

WatchMoviesOnline

12/01/2019 at 6:46 am

This is a topic which is close to my heart… Thank you! Where are your contact details though? https://wallinside.com/post-65510324-netflix-hits-an-instant-watch-milestone-with-playstation-network.html

http://www.academia.edu/38090729/watch_hd_movies_online_free_streaming

watch movies

10/01/2019 at 6:42 pm

Excellent write-up. I certainly love this website. Stick with it! http://preview.tinyurl.com/y84yao7b

http://best6diary.weebly.com/blog1/the-best-watch-movies-online-site

watchmoviesonline

10/01/2019 at 4:40 pm

Sure this is very open with a very clear clarification of the issues. It was definitely informative. Your website is extremely helpful. Thanks for sharing! https://www.kiwibox.com/frank5schw519/blog/entry/147014243/the-watch-series-movies-online/

http://tinyurl.com/yb3l7rcg

Health Tips Of The Week

03/01/2019 at 8:47 pm

Good information. Lucky me I came across your website by accident (stumbleupon). I’ve bookmarked it for later! http://www.healthinputs.com/tips-to-healthy-relationship/

http://www.Healthinputs.com/health-tips/

read this article

03/01/2019 at 12:12 am

Great article. I am experiencing many of these issues as well.. https://penzu.com/public/1a716d90

https://penzu.com/public/18c7b0e1

link

26/12/2018 at 1:54 am

I was recommended this blog by my cousin. I’m not sure whether this post is written by him as no one else know such detailed about my problem. You’re wonderful! Thanks! https://www.diigo.com/user/bblogeorma

https://issuu.com/best8vlog/docs/freelance-writers—what-to-include

melatonina comprar

24/12/2018 at 12:06 am

Thank you ever so for you article post.Really thank you! Much obliged.

https://www.americavitaminas.com/categoria/melatonina-comprar

Go Here

23/12/2018 at 1:57 am

I was very pleased to uncover this great site. I need to to thank you for ones time for this particularly wonderful read!! I definitely really liked every part of it and i also have you saved to fav to see new stuff in your web site. https://issuu.com/topsblog8/docs/gaming-online_-on-being-authorized-

https://penzu.com/public/eb3552e9

http://governmentjobsvacancies.com/

21/12/2018 at 3:38 am

wow, awesome blog.Thanks Again.

http://governmentjobsvacancies.com

see pron

21/12/2018 at 1:30 am

xiFFa3 It as not that I want to copy your web-site, but I really like the style. Could you let me know which design are you using? Or was it especially designed?

zvodretiluret

24/11/2018 at 5:45 am

Wow! Thank you! I continually wanted to write on my website something like that. Can I include a fragment of your post to my site?

http://www.zvodretiluret.com/

Leave a Reply

คลังเก็บ